Doneer / sponsor ExtraNL

Steun ExtraNL

ExtraNL zendt 24/7 voor haar luisteraars de beste Nederlandstalige muziek uit. Dit met alle liefde en passie voor het station, de muziek en het prachtige genre.

Echter zijn er aan al deze activiteiten kosten verbonden, hoewel veel van de inspanningen binnen ExtraNL op vrijwillige basis zijn komen ook wij niet onder de kosten voor een uitzendlicentie, webserver en studio uit. 

Wij maken graag dagelijkse programma’s voor de luisteraars en optimaliseren het station zoveel als mogelijk. Om deze handelingen en de overige activiteiten mogelijk te maken vragen wij de luisteraar ons te steunen waar dat mogelijk is. Zou jij ExtraNL willen steunen? Dan kan dat op twee manieren: doneren of sponseren. Lees hier onder de mogelijkheden.

Doneren

Het doneren aan ExtraNL is heel simpel en eenmalig! Het kan zelfs zo goedkoop zijn als dat jij wenst. Heb je internetbankieren? Mooi! Je kent het vast wel, een tikkie. Die van ons vindt je hier: DONEER / TIKKIE . Vul een gewenst bedrag in en doneer dit eenmalig aan ExtraNL. Bedankt voor je steun! Wij zijn voor jou altijd de gezelligste!

Sponseren

Heb jij een mooi bedrijf en wens jij meerdere keren per dag met jouw (eigen of door ons ingesproken) advertentie voorbij te komen op onze radiostream? Dan kan dat! Even als een advertentie-banner op ExtraNL.nl óf zelfs een compleet item/interview in een van de best beluisterde programma’s van het radiostatio, dit alles is mogelijk.

 

Informeer naar de mogelijkheden, luistercijfers en de kosten via info@extranl.nl .

ExtraNL luisteren